Uppsala konferensstad

Uppsala är en otroligt vacker stad och perfekt för en konferens. Här finns det mesta man kan tänka sig och närheten till huvudstaden och till Arlanda gör Uppsala till en perfekt plats för en internationell konferens.

Det finns mycket att välja mellan i Uppsala när det kommer till anläggningar, konferensrum, hotell, aktiviteter med mera vilket innebär att det är svårt att misslyckas med en konferens som förläggs just här.

Omgivningar

Det är inte bara staden Uppsala som lockar utan även närliggande platser kan stoltsera med att vara ultimata platser för konferenser. Det finns många vackra platser som kan ge deltagarna lite närhet till naturen och som kan locka ut er på en skogspromenad tillsammans. Att vara nära naturen påverkar oss alla positivt och att kombinera en konferens med närhet till naturen brukar vara populärt då många gärna vill komma ifrån storstadens hets och mötas under andra omständigheter när det är dags för konferens.

I Stockholm och Uppsala finns flera konferensanläggningar som jobbar hårt för att erbjuda hög kvalitet! En av de som efter renovering blivit ett utmärkt alternativ med hög standard är Krägga Herrgård. Förutom att erbjuda mötesrum har de möjlighet att ta fram paket för golf eller SPA-vistelser.

Aktiviteter

Teambuilding är ett populärt inslag under konferenser och olika aktiviteter som gör att man samarbetar med personer som man inte är van vid likaså. Detta hinns inte med på kontoret då alla har sina fasta roller där för att allting ska rulla på så bra som möjligt, men under de delar av konferensen då man kan ha det lite roligt tillsammans kan många nya idéer och relationer skapas som kan ge mycket till företaget. Av denna anledning är det bättre att vara aktiva med varandra än att gå på en teaterföreställning eller liknande då detta inte ger gruppen något annat än ett stillasittande.

Trevliga paketlösningar

På populära orter som Uppsala finns det färdiga paketlösningar för konferenser som gör att ni enkelt och smidigt kan luta er tillbaka och boka in allting som behövs för hela konferensen på en och samma gång. Eftersom så många konferenser hålls varje vecka i Sverige så är naturligtvis konkurrensen hård vilket ger bra erbjudanden som kan passa alla oavsett vad man har för särskilda önskemål inför konferensen.