Gimo Herrgård

Gimo Herrgård - Välkommen

Gimo Herrgård är en plats för dig som vill sätta guldkant på din konferens. Det är en av landets absolut finaste konferensanläggningar. Det är lätt att förstå varför gästerna uppskattar Gimo Herrgård så mycket. Herrgården ligger vackert till och lokalerna är fräscha och ljusa.

Det som är speciellt med Gimo är att man har valt att verkligen fokusera på allt runt omkring konferensen. När man sammanfattar en konferens är det sällan endast det som sades på mötena man kommer ihåg. Istället är det allt som händer runt omkring som verkligen fastnar. Gimo är ett något lyxigare alternativ än de flesta konkurrenterna – något de allra flesta gäster verkligen uppskattar.

Det är få som skulle se fram emot att åka iväg och jobba över en helg. När det kommer till konferenser är de flesta ändå positivt inställda. Det har att göra med att det förutom är en plats och tid för att utbyta idéer kopplade till jobbet eller organisationen i allmänhet också handlar om att må bra. Att ha trevligt med kollegor eller andra är en viktig hörnsten i konferensverksamheten. Gimo Herrgård har verkligen gjort mycket för att det ska vara en bra plats att mötas på. De vill att det ska bli till något mer än bara en konferens – det ska vara en konferens med guldkant.

Konferenslokaler

Sett till storleken är Gimo Herrgård en konferensanläggning någonstans i mitten. Den kan inte ta riktigt lika många som de absolut största men samtidigt har herrgården betydligt större kapacitet än de allra minsta. Det här är ett trevligt mellanalternativ för dig som har ett konferenssällskap på upp till 110 personer.

Patronen är namnet på den största lokalen som tar in 110 personer i biosittning. Vill ni hellre ha skolsittning går det ändå in relativt många – 75 personer. Det här är ändå en ganska stor lokal och självklart finns det mindre. En populär lite mindre lokal heter Hammaren och tar in 40 personer i biosittning. Det går ändå utmärkt att rymma 20 personer i ö-möblering eller med ett stort u-bord.

Sammanfattningsvis gällande konferenslokalerna kan man säga att Gimo Herrgård är väldigt flexibla. De kan helt enkelt anpassa sig efter dina önskemål. Lokalerna är alla modernt utrustade med teknik. Det är gratis att använda projektorn vid konferensen. Självklart finns det även kostnadsfri internetuppkoppling i lokalerna.

Boende

På herrgården finns det gott om plats för övernattning. De allra flesta gästerna väljer att övernatta och rekommenderar även andra att göra detsamma. Det är här man verkligen märker av att det här är en anläggning med guldkant. Rummen är lyxigt utstyrda. Det känns verkligen som en riktig, gammaldags herrgård. Gimo Herrgård skiljer sig mycket från de stora hotellkedjorna. Även om det känns lyxigt och fräscht är det en stark personlig touch på rummen. Vad sägs till exempel om att ha möjligheten att få krypa ned i en himmelsäng efter en lång dag av möten?

Det finns också olika sorters rum. Alla är väldigt fina men om man säger att alla rummen har guldkant måste man nog säga att sviterna har en ovanligt tjock guldkant. I dessa finns det bland annat lyxjacuzzi på rummet. Många av rummen rymmer dessutom en egen bastu.

Alla rum är utrustade med nödvändiga bekvämligheter så som telefon, hårfön, dusch och TV med ett stort utbud av kanaler.

  • Gimo Herrgård - Hotellrum

Mat och dryck

Ät som en kung och drick som en drottning! På Gimo herrgård kan du räkna med att du får en smaksensation när du provar deras meny. Maten är god och i den mån det är möjligt även närodlad. Du kan lita på kockarnas matlagningskunskaper där de vill bjuda dig på sin allra bästa mat.

Gimo Herrgård har en alldeles förträfflig vinkällare. Här hittar du viner från hela världen. Det finns gott om exklusiva viner som kan vara väldigt svåra att få tag på i Sverige. Kunskapen om vin är stor – fråga sommeliern vad han eller hon rekommenderar så kommer du garanterat inte bli besviken.

Aktiviteter

Genom att hitta på roliga saker kan du få ut mer av ditt konferensarrangemang! Det finns mycket att göra på herrgården och runt omkring. Den mest uppskattade aktiviteten som arrangeras är gårdens vinprovning. Då får du och ditt sällskap följa med sommeliern på en riktig kulinarisk smakresa över världens bästa vingårdar.

Det finns också många andra avslappnande saker att göra. Det finns många bra SPA-behandlingar på herrgården. Utöver det finns det så klart jacuzzi, badtunna och bastu. Det finns också en bar att avrunda den trevliga mötesdagen på.

Kontaktuppgifter

Gimo Herrgård är snäppet lyxigare och då spelar så klart servicen en stor roll. Konkret innebär det att det finns stort utrymme att få en skräddasydd konferens, middag eller hotellvistelse. Herrgården kan hjälpa till med att sätta ihop festmåltider och fester så att de bli precis som ni skulle vilja. Allt från menyn till aktiviteter och underhållning kan anpassas helt efter önskemål.

Enklast gör du i att ta kontakt med herrgårdens personal:

Telefon: 0173 – 88 900
Adress: Bruksgatan, 747 02 Gimo
Email: [email protected]
Hemsida: www.gimoherrgard.se