Planera en konferens i Uppsala

I skogarna omkring Uppsala så finns det gott om smultronställen där man kan träffas för konferenser och företagsevent. Det här är platser som har utrustats med det allra senaste inom teknologi så att man får en lyckad konferens i Uppsala samtidigt som man kommer iväg från allt det som utgör vardag och vanligt. När man är med om något ovanligt som samtidigt är mysigt och trevligt så får man ett mycket lyckat event. Sedan så spelar det inte så stor roll vad som ska diskuteras och analyseras. När folk mår bra så fokuserar de som de ska och nya idéer och koncept kan växa fram på ett fantastiskt sätt. Utanför Uppsala och Stockholm finns många intressanta platser för konferens och möten! För de med stort golfintresse har Friibergh Herrgård blivit ett känt namn som är värt att undersöka närmare inför höstens konferens!

Ett äventyr för en större grupp

En större grupp som ska träffas och jobba ihop med planering och eventuellt få utbildning kanske inte har så mycket gemensamt. Vissa känner varandra medan andra aldrig ens har sett varandra, detta trots att man jobbar på samma kontor. När man ger sig av för konferens i Uppsala så kan man ta chansen att faktiskt skapa en gemenskap som kommer att kännas när man väl är tillbaka på kontoret. I situationer där man gör annat än det som relaterar till arbetet så kan folk visa nya sidor och på ett naturligt sätt bli vänner. Sedan spelar det ingen roll om man gör detta genom att paddla kanot, spela bandy, gå tipsrunda eller kanske vara med om en hinderbana i skogen.

Lyx i skogen

Nu kan det ju låta som att Uppsalas skogar är en plats för skogsmullar som tycker att höjden av njutning är att kliva omkring i skogen och prata om olika slags kottar och svampar. Så är inte fallet. När man bokar med en konferensanläggning i Uppsalatrakten så kan man givetvis välja ett alternativ som erbjuder lite lyx. Man kan till exempel få första klassens kök och äta måltider i vacker miljö. Sedan kan det finnas härlig spa-verksamhet med bubbelbad utomhus och annat som får både själ och kropp att spritta av glädje.

Utbildning och utveckling

Utbildning och utveckling kräver lite olika redskap och miljöer. När man till exempel ska lära sig nya tekniska områden så måste man förstås få tillgång till Internet, ström till datorer och annan teknisk utrustning som gör det möjligt att få ett helt rum med folk att hänga med. För utveckling så kanske man mer ser till den miljö som finns omkring konferenslokalerna. Man kanske behöver en stor gräsmatta, park eller inomhuslokaler med plats för den typ av aktiviteter som kan utföras för att skapa bättre gruppkänsla eller för att jobba med ledarskap.

Boka i god tid!

Kom ihåg att de bästa konferenshotellen bokas snabbt. Den gård eller det hotell som kan erbjuda konferens i Uppsala är ofta adressen för andra sällskap som vill komma och njuta av den unika miljön. Man ska vara ute i god tid och se till att boka rätt datum så att det inte blir strul senare med planeringen. Det här kan man för det mesta göra direkt online och det är förstås mycket smidigt och tidssparande.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: