Kursgård med övernattning nära Uppsala

Det är få event för företag som slår upplevelsen av att bo på gård ute i naturen. När man ska jobba ostört så är det bra att komma bort ifrån vardagen, och oavsett om man normalt jobbar i Uppsala eller på annan plats i Sverige är en kursgård nära Uppsala ett riktigt bra val. I omgivningarna omkring Uppsala så finns det vackra platser där man verkligen kan koppla av och uppleva att man får energi av att den friska luften. Visst kommer årstiden att spela roll och om man ska sticka iväg under vinter och kallare månader så är det viktigt att man väljer kursgården som har inomhuslokaler som är mysiga och trevliga att vistas i.

Hotellrum

Det är alltid viktigt att sova gott men det är många som tycker att detta är omöjligt när man åker bort. Ofta så får man en säng som inte känns bekväm samt ett rum som inte är så rent som man skulle vilja. Det här ska man tänka på även om det handlar om en eller två nätter på en kursgård nära Uppsala. Om de som är med upplever att det är svårt att sova och att de inte trivs på sina rum så kan det förstöra evenemanget. Man bör alltså se lite närmre på de hotellrum som erbjuds på gården. Det kan vara så att man bor i stugor eller att det finns flyglar till huvudgården där man bor i korridorer.

Frukost

Frukosten kommer också att påverka hur man trivs på kursgården för detta är det mål mat som många hävdar är det allra viktigaste. Visst mår man bättre när man börjar sin dag med en nyttig och inbjudande frukost. Bara det att någon annan tar hand om denna måltid får en ju att njuta lite extra. Beroende på det evenemang som man planerar så kanske man vill ha ett frukostmöte eller få tillgång till ett privat rum för morgonmålet. Det här ska man kolla upp med kursgården då man bokar så att man inte räknar med att det kan ordnas på plats. Kursgårdar med eget kök har den fördelen att de kan erbjuda riktigt fräsch mat både till frukost och för resten av dagen.

Aktiviteter

Det finns vissa aktiviteter som är mer utbredda och uppskattade än andra. Golf hör till de många aktiviteter som för vissa är en grundförutsättning för njutning. Finns det golfare bland gästerna som bjuds in till konferensen, bör man välja en anläggning som gör det möjligt att komma iväg till en golfbana mellan varven! Det finns många utmärkta banor runt omkring i landet och för den inbitne kan detta vara en tung faktor.

Friibergh Herrgård

I valet av anläggning i närheten av Uppsala, har Friibergh för många blivit ett naturligt val. Denna anläggning har gott rykte och hög nivå vad gäller såväl hotellrum som mat och service. Dessutom finns ett antal golfbanor i närheten vilket gör det möjligt att slå några hinkar eller att gå 9 hål även mitt under en konferensdag!

För mer information om möteslokaler vid Friibergh Herrgård samt för bokning, rekommenderas webbplatsen Friibergh.se


Publicerat

i

av

Etiketter: