Konferenspaket förenklar möten

Konferenspaket är för många det självklara valet när det är dags för konferens då man så att säga får en allt-i-ett- lösning genom att boka ett konferenspaket. Vissa tycker att det är roligt att styra och ställa på egen hand utan några färdiga lösningar och då är ett konferenspaket naturligtvis en mindre bra lösning. För den lilla gruppen kan det vara lättare att styra upp konferensen själva inom företaget medan det för stora grupper är nästintill omöjligt om det handlar om tusentals personer som ska delta i konferensen.

Att tänka på

Att först och främst besluta sig för när, var och hur är en bra grund då detta är själva fundamentet till följande saker man behöver ta ställning till när man ordnar med nästa konferens för företaget. Att i god tid först bestämma när mötet bäst sammanfaller utan att krocka med någonting annat som är av vikt för alla eller många av dem som ska delta är det första steget. Vidare ska man ta ställning till var man vill förlägga konferensen. Här är det mycket att ta hänsyn till då miljön påverkar oss mer än vad vi kanske tror. Vill man nå bästa möjliga resultat så är det viktigt att se till så att konferensen hålls på en plats som passar ihop med gruppen och syftet. Anläggningen ska återspegla det ni söker för er konferens. För vissa är det lantlig miljö som gäller medan andra främst vill åt avskildhet och åter andra vill ha en stadsnära konferens.

Aktivitet

En konferens ska inte bara vara jobb och jobb och jobb utan det ska även finns tid för återhämtning och tid för umgänge. Ofta är det under de ”lediga” stunderna ni kanske kommer fram till saker och ting som ni sökt efter under aktiv arbetstid då kreativitet lättare flödar när hjärnan får koppla av lite. På Villa Aske erbjuder man spännande temakonferenser med till exempel Italiensk quiz eller golfspel på härliga Bro Hof. Något som helt klart kryddar din nästa konferens.


Publicerat

i

av

Etiketter: