Håll konferens på Engsholm slott

Funderar du på var företaget ska hålla sin nästa konferens? Då kan Engsholm slott utanför Södertjäle vara ett bra val. Här finns fina möjligheter för både stora och små sällskap. Omgivningarna är vackra och kan vara inspirerande lika väl som vara avkopplande och inne på slottet finns både historia och moderniteter att ta del av. Konferenslokalerna rymmer alltifrån 2 till drygt 80 personer och passar för alla tillfällen.

Konferenslokaler för alla tillfällen

På slottet finns många lokaler avsedda för just konferenser av olika slag och det finns med största sannolikhet något som passar för alla. Stora och öppna rum med möjlighet att hålla föreläsning eller ett helt eget hus för enskildhet. Varför inte spendera dagen med möten och annat trevligt nere i strandateljén med utsikt över havet?

När det gäller konferenser och möten kan man få hjälp att lägga upp dagen med alltifrån vilken rum eller lokal som passar bäst, vilken typ av mat som ska serveras när samt att planera in olika typer av aktiviteter om man vill. För olika typer av möten finns olika mötesmodeller och Engsholm slott är sedan en tid tillbaka utvalt av Svenska Möten.

Personlig prägel

Engsholm slott ägs av familjen Johansson och Stridh, som har gjort det i över 30 år. Slottet och den tillhörande verksamheten genomsyras av en familjär och personlig prägel och man får minst sagt känna sig hemma här, vilket är slottets största mantra. Servicen står i fokus och som gäst kan man vänta sig ett personligt bemötande, oavsett vad vistelsen går ut på.

Kombinera din konferens med aktiviteter

Den som bokar in en konferens på Engsholm slott har även möjligheten att kombinera vistelsen med flertalet olika aktiviteter. Laga mat tillsammans med gruppen, ha en femkamp, ge er ut på havet i RIB-båt eller för en fisketur eller prova på något mer avkopplande så som yoga. Det finns mycket att välja mellan oavsett vilken typ av grupp man är och vad man har för mål och syfte med konferensen.

Engsholm slott ligger strax söder om Stockholm och man tar sig enkelt hit med bil. Stanna över dagen eller passa på att njuta av en övernattning i något av dom många rummen som erbjuds. Att hålla möte eller konferens på slottet blir både en häftig upplevelse samtidigt som man får viktiga saker utförda.


Publicerat

i

av

Etiketter: