Konferens Uppsala

En konferens i Uppsala är perfekt, då detta är en stad med historia och det finns en hel del att göra utöver att konferera. Om ni bor i Uppsala eller dess närhet och ska ha en konferens över dagen så finns det flera konferensanläggningar att välja mellan. Kommer ni långväga ifrån, så är det bra om er konferens i Uppsala är på minst två dagar. Ta gärna en extra dag, så ni hinner med att uppleva staden.  Det finns både Uppsala Domkyrka, Uppsala slott och Linnés trädgårdar som är väl värda att se.

 
En konferens är till för att medarbetare ska bygga relationer, diskutera viktiga händelser som skett eller ska ske samt ett tillfälle att stärka relationen mellan medarbetare och chefer. Det är både företag, organisationer, föreningar och offentliga förvaltningar som varje år ser till att åtminstone ha en konferens. Ha tydliga mål med er konferens i Uppsala. Ta reda på innan vad ni vill få ut av hela konferensen. Ska ni ha ett helt paket med boende, konferenslokal, mat och aktiviteter eller vill ni boka allt separat?

 
Se till att vara ute i god tid när ni ska boka konferens i Uppsala. Många väljer att lägga sina konferenser på ungefär samma tidpunkter på året. Det kan innebära att den konferensanläggning ni siktat in er på är fullbokad. Se även till att ni har ordnat transport och att ni ser till att det finns någon form av rolig aktivitet ni kan göra gemensamt på eftermiddagen.

Flera konferensanläggningar i Uppsala

Om ni ska boka en konferens i Uppsala så finns det flera att välja på.  Vill ni befinna er centralt i staden så finns det flera hotell med konferensmöjligheter. Bland annat Hotell Uppsala eller Clarion Hotel Gillet. Är det en dagkonferens så kan ni boka in er på någon av Uppsalas biografer så som Spegeln eller Filmstaden.
Strax utanför centrum hittar ni Ekelundshof Hotell Konferens och Festvåning och ytterligare lite längre ut finns Viktoria Hotell & Konferens.


Publicerat

i

av

Etiketter: